Kafeen med god heimelaga mat -med Ryfylkemat på menyen


 

Dagens middag frå 165,- til 195,-
   
Varmrettar:  
Suppe med heimebaka brød 75,-
Lasagne med brød og salat 165,-
Lunsjtallerken; karbonade, speilegg, potet, salat
(vert ikkje servert på torsdagar)
140,-
   
Brødmat:  
Varm osteskjeva (toast) 35,-
   
Baguette, fin eller grov  
m/ost og skinke 65,-
m/egg og tomat 70,-
m/reker 80,-
m/kyllingsalat 78,-
m/ røykelaks og eggerøre 78,-
   
”Det søte”:  
Brettekringla 30,-
Eplekake med iskrem 55,-
Kake i disken 48,-
Pannekake med iskrem og syltetøy 48,-
Is-skål til barna – vaniljeis-kuler 35,-
   
Salatar:  
Månedens salat 165,-
   
.
FaceBook